Upplev Tjust skärgård

Upplev Tjust skärgård

Tjust Skärgård - pärlan som måste upplevas.

Med hjälp av M/S Ellen Key och M/S Kung Märta tar du dig ut till skärgårdsöarna Hasselö och Idö dagligen. Upplev svensk skärgård när den är om vackrast och låt dig hänföras av naturen på de båda öarna. Våra fartyg tar dig enkelt ut till din destination oavsett om du vill resa över dagen, har bokat boende och ska stanna en längre tid eller vill uppleva en dag till havs.

Hasselö

På Hasselö upplever du den klassiska skärgårdsmiljön med röda stugor, sandstrand, gästhamn och havet som granne. Hyr cykel på Hasselö för att ta dig runt och missa inte naturreservatet Sladö. Sladö by är en klassisk radby placerad i en magisk miljö. Ta dig runt med cykel eller vandra leden som tar dig runt ön. På Hasselö kan du boka guidad tur med fyrhjuling där du på ett spännande sätt får lära dig mer om och uppleva Hasselö och Sladö från historien in i nutiden.

Hasselö

Tjust skärgårds största ö
Från
130 sek

Idö

Idö är verkligen en pärla i Tjust skärgård. Hit tar du dig med M/S Ellen Key eller M/S Kung Märta från Skärgårdsterminalen i Västervik eller från Horns Udde. Biljetter för resa från Horns udde köps direkt ombord. Idö Skärgårdskrog är en mycket uppskattad restaurang som erbjuder lunch av högsta kvalitet med smaker från havet. Kom hit och njut av smakerna, utsikten och sällskapet. Inget slår vyn från Idö Skärgårdskorg, det kan vi lova.

Idö

Första parkett till ytterskärgården
Från
130 sek